Вести

Радни састанак Српске напредне странке у Панчеву

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић и потпредседник Извршног одбора СНС Бранко Маловић данас су у Дворани Културног центра Панчева разговарали са око 500 Панчеваца о плановима ове странке за још светлију будућност Србије. Састанку је присустовао и Владета Костић, члан извршног одбора СНС.

Радни састанак Српске напредне странке у Панчеву отворио је градоначелник Панчева Александар Стевановић.

Он је пожелео добродошлицу Александру Шапићу, Бранку Маловићу и Владети Костићу, а присутне чланове подсетио да нас у априлу наредне године очекују важни избори.

На нама је важан задатак, да председнику Александру Вучићу пружимо безрезервну подршку у политици коју спроводи, а да на наредним изборима остваримо максималну победу како бисмо наставили путем развоја, рекао је Стевановић.

Александар Шапић је изразио задовољство што присуствује састанку у Панчеву истакавши да је од јула обишао 150 градова и општина.

Наставили смо обилазак наших људи широм Србије. То траје већ неколико месеци. Жао ми је што вечерас са нама није могао да буде председник Извршног одбора Дарко Глишић. Разговарали смо о актуелним стварима о оном што нас чека, о ситуацији на локалу, да се људи упознају са мном и уживо, да не буде да су ме само видели на телевизији. То је најмање што сам могао да урадим за наше чланове, јер начин на који су ме прихватили и како су се према мени поставили од првог дана је такав да је ово заиста најмање што сам могао да урадим. Обилазимо људе, разговарамо са њима. Искрено, имам и велику одговорност према поверењу које ми је указано и према шанси и прилици коју нам једна оваква организација пружа. Можете да имплементирате неке ствари у друштву и да оставите неке важне ствари иза себе. Разговарали смо мало и о локалним стварима, мало о ономе што је иза нас, мало о ономе што је испред нас. Чека нас важна следећа година, изборна година, председнички избори, највероватније парламентарни и неколико важних локалних избора, рекао је после састанка Александар Шапић.