Вести

СНС: Организованост и јединство доносе резултате

Спровођење реформске политике, на свим нивоима и у свим областима друштва, без обзира на све тешкоће и изазове које тај процес доноси, доказ су одговорног понашања Српске напредне странке и према држави и према грађанима, констатовано је на данашњим састанцима Општинских одбора СНС у Јужнобанатском округу коијима су присуствовали потпредседник странке Марија Обрадовић, потпредседник Извршног одбора Дамир Зобеница, координатор за Јужни Банат Бранко Маловић и члан Главног одбора Дарко Јовановић.

На радним састанцима који су одржани у Општинским одборима у Ковину, Белој Цркви и Пландишту разматране су актуелне теме у вези рада странке, разговарало се о програмским циљевима и приоритетима у наредном периоду.

Закључено је да Српска напредна странка, има јасно дефинисану политику, да је на себе преузела одговорност за решавање најтежих проблема са којима се друштво суочава, за разлику од других који су, зарад сопствених интереса, годинама вешто избегавали њихово решавање.

Потпредседница странке и народна посланица Марија Обрадовић истакла је значај добре организованости и јединства странке, чије залагање на свим нивоима показује добре резултате. Обрадовић је са страначким колегама разговарала и о раду Народне скупштине, економској, спољнополитичкој и безбедносној политици коју спроводи СНС.

На састанку је оцењено да стварање доброг пословног окружења и долазак инвеститора, доноси отварање нових радних места и развој Општина и Градова. Истакнут је значај отворености локалних самоуправа за грађане, њихове проблеме и предлоге, али и да треба радити на даљем унапређењу тог двостраног комуникационог процеса.

Такође, истакнуто је да су добри резултати остварени на изборима показатељ великог рада и залагања свих чланова странке. Наглашено је да је важно свакодневно радити и оправдати указано поверење грађана.