Вести

СНС освојила све мандате у Скупштини МЗ Котеж

 Српска напредна странка остварила је апсолутну победу на изборима за чланове Савета Месне заједнице „Котеж“ освојивши 15 мандата. Освојеним резултатом напредњаци су поразили политичке противнике који су здружено водили борбу против напредњака. 

Српска напредна странка је постигнутим резултатом далеко иза себе оставила све опозиционе странке здружене у „Групи Грађана Котеж против диктатуре“ коју су чиниле 8 партија: ДС, ДСС, Двери, ЛСВ, СРС, Покрет Доста је било, ЛДП, Нова странка и СПС која је наступала са самосталном листом. Ова победа је још један доказ да Српска напредна странка ужива поверење грађана, истакао је Жељко Сушец, председник Градског одбора Српске напредне странке.

- Овом приликом желео бих да се захвалим свим грађанима Панчева који су указали поверење СНС. Ово је само потврда победе Александра Вучића и Српске напредне странке од 2. априла. Они који су се удружили и који су испуњени патолошком мржњом према Александру Вучићу и СНС-у и овај пут су доказали да не заслужују подршку народа. Српска напредна странка је радила од 2013. године у интересу грађана МЗ “Котеж”. Ти наши грађани цене и поштују. Оно што смо започели морамо заједно и да завршимо. Имамо још доста посла да урадимо заједно и да радимо брже, јаче и боље, у интересу не само грађана Панчева, него у интересу свих који живе на територији Републике Србије, рекао је Жељко Сушец, председник Градског одбора Српске напредне странке у Панчеву.

Жељко Сушец додаје да је политичке противнике удружила само мржња према Српској напредној странци и да немају никакав план и програм који би понудили грађанима Панчева.

- Видели смо то и у току предизборне кампање, да ови испуњени патолошком мржњом према АЛександру Вучићу и Српској напредној странци немају никакав план и програм. Једноставно, они су и пред бираче излазили само против Српске напредне странке, против тобоже некакве диктатуре, која апсолутно нема никакве везе са диктатуром. Српска напредна странка је преузела одговорност за Град Панчево 2012. године. 2016. године је потврда подршке грађана на редовним локалним изборима, скупштинску већину у Скупштини града Панчева чине одборници Српске напредне странке, што само говори да грађани Панчева верују Српској напредној странци, закључио је Сушец.

У новом сазиву Скупштине МЗ “Котеж” биће Васа Јацков, Марија и Мирослав Бошковић, Слободан Битевић, Јована Наумовић, Бранислав Ракетић, Маријана Бањаи, Зоран Миловић, Милан Станковић, Драгана Антонијевић Ђорђевић, Сузана Поповић, Драгана Ракетић, Немања Кањевац, Станка Радновић и Весна Фурунџић.