Вести

СНС Панчево: Вандализам и насиље у правној држави неће проћи, пристојна Србија ће победити

Повереник Српске напредне странке у Панчеву Саша Левнајић изјавио је данас да оно што гледамо претходна два дана, шта се догађаја у Београду, Новом Саду и Нишу, је врло добро организована прича људи који желе да дестабилизују Србију.

 

Скупили су се разни хулигани који не желе ништа добро Србији, већ само раде на њеној дестабилизацији. Синоћ су нападнуте просторије и Градског одбора Српске напредне странке у Панчеву, били смо мета таквих људи током ноћи. Поднели смо кривичну пријаву и позивамо надлежне органе да реше овај случај. Разбијена су нам врата и прозори, убацивани су разни предмети и нанета је велика материјална штета. На срећу нико није био повређен. Нису знали да ли има неког уопште у просторијама па смо пуком срећом избегли већу штету или још горе повређивање људи, рекао је Левнајић.

Он је позвао све људе на мир и стабилност и да не наседају на овакве провокације, већ да остану код куће и да чувају своје здравље.

 

Србија је правна држава, има надлежне органе који се баве очувањем јавног реда и мира и немам дилему да ће се ова ситуација убрзо решити. Оно што ме забрињава јесу ти људи, са маргине који мимо закона желе да утичу на политичку ситуацију. Имали смо изборе пре две недеље и народ је недвосмислено и јасно и гласно рекао кога подржава, односно СНС и Александра Вучића, закључио је Левнајић.