Вести

СНС у Панчеву прославила славу

Српска напредна странка у Панчеву је сечењем славског колача обележила славу Светку Петку. Домаћин славе био је Дејан Симеуновић. Он је, обраћајући се присутнима, поручио да ће СНС у наредном периоду бити још већа и јача, као и да ће радити пре свега у интересу грађана Панчева и Србије

Прослави славе Света Петка у Панчеву, међу многобројним члановима и гостима, били су координатор СНС-а за Јужни Банат Бранко Маловић, затим Дарко Јовановић, представници Српске напредне странке из Београда, народни посланик и повереник СНС-а у Панчеву Жељко Сушец, градоначелник Саша Павлов, покрајински посланици и представници странке на локалном нивоу. Након ломљења славског колача, окупљенима се обратио Дејан Симеуновић. Он је истакао да му је велика част што му је указано поверење да ове године он буде домаћин славе Градског одбора СНС-а у Панчеву.

Имао сам једноставан задатак, зато што је на челу државе, на челу СНС-а, велики домаћин, чији циљ сам пратио. Желео бих свима вама да захвалим - свим нашим симпатизерима, члановима, пријатељима, функционерима који су дошли у овом броју да увеличају наше славље. Посебно бих желео да захвалим нашем координатору Бранку Маловићу, и његовим сарадницима, што је поред обавеза и на данашњи дан, и позива многих градских и општинских одбора, одлучио да буде са нама, да буде део Панчева. Домаћин за следећу годину биће моја драга пријатељица и колегиница Маја Витман. Свима вама желим много среће и здравља у животу - рекао је, обраћајући се присутнима, Дејан Симеуновић, домаћин славе СНС-а у Панчеву.

 Трудимо се и дајемо све од себе свако на свом плану. Оно што су наше могућности можемо да учинимо, оно што није, ни Бог не тражи. Зато вам желим поводом ове славе и ваших будућих корака у нашем друштву, нашој држави и отаџбини, да увек од себе пружамо најбоље што можемо. А хвала Богу, то сви радимо и трудимо се. Да имамо успеха не само на пословном већ и личном плану. Да увек будемо једно да заједничким снагама учинимо добро и најбоље за свој народ - истакао је јереј Велимир Бирманац.

Следеће године домаћин славе биће Маја Витман, градска менаџерка.