Вести

Стевановић жестоко одговорио Мариники Тепић Она је тајкунска пудлица Ђиласа и Шолака

Реагујући на пропали перформанс у Панчеву тајкунске пудлице Драгана Ђиласа и Драгана Шолака, Маринике  Тепић, повереник Градског одбора СНС и градоначелник Александар Стевановић жестоко је реаговао и изјавио је да су грађани Панчева по ко зна који пут препознали њене лажи и измишљотине упућене председнику Вучићу и Српској Напредној странци.

“Све што ова двојица не смеју да кажу потурају покретну лутку Маринику Тепић да иде по Србији и износи најгнусније лажи и измишљотине. То је жена која је до сада променила шест странака и постала је најпознатија прелетачица у историји српске политике. То је жена која се дружила и која се дружи и даље са нарко дилерима, што можете видети на овим фотографијама. То је иста она жена која је дружећи се са нарко дилером, наредила том истом да исели из Панчева новинара ТВ Панчево Мирослава Милакова.Мариника Тепић износи неистину да је она откако је Српска напредна странка дошла на власт у Панчеву исељена из Панчева, иако Панчево јако добро зна да она од 2014. године живи у Новом Саду где је добила на коришћење стан од покрајинске администрације у којој је била члан. Док је била члан покрајинске администрације, она је својим делима пљачкала буџет Аутономне покрајине Војводине и својим пријатељима издвајала новац за непостојеће манифестације и за непостојеће спортске клубове и на тај начин је енормно оштетила буџет Аутономне покрајине Војводине.Овај пут у Панчеву покушала је да изнесе нове гнусне лажи против председника Републике Србије , рекао је повереник СНС и градоначелник Александар Стевановић.  

Свој нови дебакл прелетачица Мариника Тепић, доживела је када је поново у наш град довела десетак људи који нису из Панчева.

“То је жена која је била данас у Панчеву на спонзорисаној екскурзији и наставила је да износи низ гнусних лажи и неистина усмерених ка председнику Републике Србије Александру Вучићу и ка људима који су ову државу и овај град ставили на ноге након свих оних ствари које су они чинили и који су довели нашу државу на руб банкрота, а Панчево толико девастирали да је наш град са позиције индустријског гиганта постао град са великим бројем незапослених становника. Дошла је да износи низ гнусних неистина и лажи против оних људи који су радили на томе да највеће и најјаче светске компаније данас у Панчеву отварају своје производне погоне, против оних који су отворили велики број радних места у којима Панчевци могу да остваре своје радно право, против оних који су после 40 година реконструисали Општу болницу Панчево и омогућили свим људима на овом простору да могу да се лече у Панчеву, против оних који су после 20 година у само претходних три месеца реконструисали око 30 километара локалних путева и улица. Све је то оно што је урађено у време Српске напредне странке, оштро је одговорио Александар Стевановић.

„Обећавамо грађанима Панчева да ћемо да наставимо да следимо политику нашег председника Александра Вучића да наставимо да градимо Панчево, доводимо нове инвеститоре. Грађани су нам на прошлим изборима дали историјску подршку, остварили смо резултат који до сада није остварила ни једна политичка странка у Панчеву. Наша обећања испуњавамо настављамо да развијамо наш град, унапређујемо живот наших грађана, поручио је повереник градског одбора СНС и градоначелник Александар Стевановић.