Вести

У Панчеву почело прикупљање потписа за кандидатуру Александра Вучића: Одзив грађана невероватан редови испред ГО СНС

Градски одбор Српске напредне странке почео је јутрос сакупљање потписа за кандидатуру Александра Вучића за председничке избора који ће бити одржани 2. априла. Већ од 8 часова неколико хиљада грађана дошло је у страначке просторије СНС-а да својим потписом дају подршку Александру Вучићу.

Велики редови испред просторија Српске напредне странке у Панчеву у раним јутарњим сатима показали су колику подршку Александар Вучић има у Србији. И пре 8 часова грађани су направили велику гужва испред СНС-а, желећи да својим потписом подрже Александра Вучића као председничког кандидата.

Захваљујем свим грађанина са територије Града Панчева што су дошли у оволиком броју и дали подршку Александру Вучићу, нашем новом председнику. То доказује да Александар Вучић има велику подршку својих грађана и свих нас који желимо бољу будућност за следеће генерације. Очекујем победу у првом кругу, то је и жеља целе Србије пошто морамо да радимо брже, боље и јаче, понављам за будућност наших будућих генерација – изјавио је председник Градског одбора СНС у Панчеву Жељко Сушец.

Председнички избори су расписани за 2. април.