Вести

Улице у Старчеву и Омољици добиле асфалт

Зимска и Наделска улица у Старчеву, као и Бегејска улица у Омољици добиле су нови асфалт. Укупна вредност радова је око 3.800.000 динара.

Маја Витман, директорка “Дирекције за изградњу и уређење Панчева” обишла је Зимску и Наделску улицу у Старчеву, као и Бегејску улицу у Омољици. Она је истакла истакла да су радови извођени по пројектима које су ЈП „Дирекција“ доставиле Месне заједнице.

- Јавно предузеће “Дирекција” је у току септембра извела радове у Старчеву у улици Зимска и Наделска. Процењена вредност је око 1.300.000 динара. У Омољици смо спровели радове који се односе на улицу Бегејска. Сви радови су завршени у предвиђеном року , заправо и много брже од рока који је уговорен. Оно што је спроведено у ове три улице, односи се на асфалтирање постојећег коловоза (калдрме) која је пресвучена са два слоја асфалта, а пре тога је изравнато – изјавила је Маја Витман, директорка ЈП „Дирекција“.

Маја Витман напомиње да се у Омољици наставља са радовима израде фекалне канализације, чија је прва фаза била завршена прошле године. Ускоро би требало да буде изабран извођач радова за изградњу моста преко Надела.

- За Омољицу бих навела послове који се тичу нискоградње, да смо у поступку уговарања послова, који се односе на израду пројектно-техничке документације извођења радова за мост преко канала Надел на локалном путу Омољица-Иваново. Сада имамо уговарање тих послова. На основу израде техничке документације спровешћемо поступак јавне набавке који се односи на извођење радова – казала је Маја Витман.

 

Маја Витман најављује радове и у другим Месним заједницама. У Банатском Новом Селу радиће се улица Бориса Кидрича, а у Долову улице Вјвођанска и ЈНА. Радови ће бити спроведени и у Месним заједницама Качарево и Банатски Брестовац и Глогоњ.