Вести

Унија младих СНС Панчево у новој акцији уређења дечјих игралишта

Унија младих Српске напредне странке Панчево поводом   међународног  Дана младих који се обележава 12. августа, организовала акцију уређења, фарбања и чишћења дечијег игралишта у улици Жарка Фогораша код “Куле”.  Председница Александра Тимотијевић  истакла је да је преко 30 активиста Уније младих СНС-а  данас фарбало мобилијар  на дечјем игралишту,  а  да ће већ сутра бити земењене  све поломљене клацкалице и љуљашке како би најмлађи могли безбрижно да се играју.

 

Игралиште за децу у улици Жарка Фогараша добило је другачији изглед захваљући акцији Унији младих Српске напредне странке који су организовали акцију фарбања и уређења овог дечјег игралишта.Преко тридесет активиста учествовало је у акцији у жељи да  игралиште на коме се играју наши најмлађи буде лепше.

 

Унија младих СНС-а организовала акцију фарбања дечијег игралишта код кафеа “Кула”. Могу слободно рећи да ово спада у нашу редовну активност и желимо да покажемо да и млади могу бити друштвено одговорни и учествовати у креирању једног бољег окружења за играње и одрастање наших најмлађих суграђана.Уређивали смо игралиште на Кеју ,Зеленгори. Сваки месни одбор игралишта у свом месту одржава. Овакве  акције настављамо и даље јер је имала јако добре ефекте. Сутра треба да заменимо седишта на клацкалицама и љуљашкама, рекла је Александар Тимотијевић, председница Уније младих СНС Панчево

 

Грађани умеју да препознају и похвале акције које организују млади посебно када ће оне улепшати места где бораве деца.  Једна суграђанка осим што је похвалила акцију донела је и освежење.

 

Жени која живи у оближњој згради допала се наша акција и донела нам је сокове да се освежимо, истакла је Тимотијевић

 

Унија младих Српске напредне странке Панчево током читаве године организује велики број активности које су засноване на друштвено одговорном понашању, тако да ће наставити акције уређења игралишта,  хуманитарне акције и помоћ онима са слабијим материјалним стањем  рекла је Александра Тимотијевић, председница Уније младих СНС- а Панчево.