Вести

Унија младих СНС Панчево увек уз најугроженије становнике

Унија младих Српске напредне странке Панчево поручила је да се међународни Дан младих обележава са циљем да се укаже пажња тој популацији, њиховој способности и индивидуалности, али и решавању проблема. Председница Александра Тимотијевић саопштила је на данашњој конференцији за новинаре да су млади веома важан део заједнице.

Унија младих Српске напредне странке Панчево током читаве године организује велики број активности које су засноване на друштвено одговроном понашању, рекла је Александра Тимотијевић, председница Уније младих СНС- а Панчево.

Александра Тимотијевић је истакла да је Унија младих СНС организовала велики број трибина и штандова широм Панчева и у месним заједницама.

Поводом 12. августа Међунардног дана младих, Град Панчево је организовао интересантне програме и догађаје за младе, а Александра Тимотијевић је искористила прилику и позвала све младе да током викенда посете летњу башту Дома омладине, Барутану, плато Градске управе . Градски базен биће бесплатан за младе, до 30 године. Потребно је да донесете само ђачку књижицу или личну карту.