Вести

Велике гужве у Панчеву на потписивању подршке листи „Александар Вучић-за нашу децу“

Градски одбор Српске напредне странке у Панчеву почео је са прикупљањем потписа подршке листи „Александар Вучић – за нашу децу“. Прикупљање потписа се врши на четири локације у граду и влада велико интересовање међу грађанима да својим потписом пруже подршку овој изборној листи.

Полазник Академије младих лидера СНС- а Марко Младеновић изјавио је да је велико интересовање само још један од показатеља да грађани препознају труд и рад које је Српска напредна странка на челу с Александром Вучићем показала у мандату који је за нама.

„Евидентно је да је Србија данас успешнија и развијенија земља него што је то била 2016. године. Сведоци смо изграђених ауто путева, опремања пословних зона, довођења инвеститора, отварања нових радних места, повећања зарада, реновираних и изграђених школа, болница, вртића, клиничких центара…Створили смо услове за нови развојни циклус на стубовима промена које смо спровели у претходном периоду. Инвестициони циклус „Србија 2025“ у оквиру којег нас очекују велика улагања у комуналну и саобраћајну инфраструктуру, здравство и пољопривреду и у оно, што мене као младог човека посебно радује, улагање у пројекте за младе и младе брачне парове.Наш циљ је да људи у Србији живе боље 2025. године, да просечна плата буде 900 евра, просечна пензија 430 евра и да будемо земља са високим стандардом у којој млади желе да граде своју будућност.А како бисмо наставили да радимо још више и још боље потребна нам је нова снага, нова енергија, нови људи. Нови људи који су спремни да се још више боре за нашу земљу и за наш народ“ рекао је Младеновић.

Српска напредна странка је као одговорна политичка партија препознала потребу подмлађивања странке и увођења нових људи који су спремни да се боре за напредак Србије. Младеновић је рекао да је баш зато сам захвалан на чињеници да ми је указано поверење да заједно са својим колегама из Академије младих политичких лидера представљам странку и да се заједно боримо за бољи живот у Србији и да ми будемо ти који ће се борити за потребе младих како би се и њихов глас чуо.

Зато је републичка листа Српске напредне странке сачињена од великог броја нових младих људи, али и од успешних и остварених високообразованих људи и чињеница која мене посебно радује када је ова изборна листа у питању јесте да на њој има чак 45% жена. Сви ми заједно ћемо уз огромну подршку грађана да се боримо за бољу и успешнију Србију и да се заједно боримо за нашу децу“ поручио је Младеновић.