Вести

ВУЧИЋ РАЗГОВАРА СА ГРАЂАНИМА: Људи испред ВЛАДЕ СРБИЈЕ ОД ПОНОЋИ чекају да уђу и причају са премијером!

Александар Вучић разговара са грађанима у свом кабинету у згради Владе, а прве сусрете са њим грађани су имали већ у 5.30

 

Мандатар за састав нове Владе Србије Александар Вучић разговара са грађанима у свом кабинету у згради Владе, а прве сусрете са њим грађани су имали већ у 5.30 јутрос.

 

Како нам је речено, међу њима има и оних који се нису пријавили путем мејла, али се упркос томе надају да ће их премијер примити.

 

Улаз зграде Владе у Немањиној 11 обезбеђује полиција. Грађани који ће први обавити разговор са премијером почели су да улазе у зграду Владе Србије око 5.20. Службеници Владе прозивају и пуштају по пет особа које су послале мејл за разговор.

 

Испред Владе су грађани из свих делова Србије почели да се сакупљају већ у поноћ. Многи су дошли још јуче, “како би на време стали у ред”. Међутим, све функционише по принципу прозивања. Премијер ће данас примати грађане до 18, и то само оне који су добили повратни позив да дођу баш данас.

 

Из разговора са грађанима највише је оних који се жале на корупцију и незапосленост. Има и оних који се боре за повраћај имовине.