Вести

Вучић Само рад доводи до резултата

Плате у просвети биће повећане до краја године, поручио је данас мандатар за састава владе Александар Вучић након постављања камена темељца у Основној школи “Грабовац” у истоименом селу код Обреновца. Вучић је навео да је љут на многе који само кукају, плачу и жале се сваког дана, па је замолио децу да кроз спортско такмичење у новој фискултурној сали науче да се боре за своја места и да знају да без те борбе не могу да успеју у животу.

Вучић је замолио децу да се "још неко време играју, а потом приону на рад", а наставнике да науче децу да мисле, не шта ће бити у животу, већ какви ће бити, какав однос према животу треба да имају, да буду добри, вредни и поштени.

Навео је да је посебно љут на многе који само кукају, плачу и жале се сваког дана, па је наставнике и родитеље замолио да децу уче да раде, а децу да кроз спортско такмичење у новој фискултурној сали науче да се боре за своја места и да знају да без те борбе не могу да успеју у животу.

Вучић је рекао да нам нико није постављао услове за отварање поглавља, па ни Хрватска, рекао је премијер Александар Вучић додајући: "Нама нису ни један поставили, да ли су имали услове које су неким другима постављали не знам, нико са мном није тако разговарао".

Мандатар за састав нове владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да у Србији влада функционише и ради без одмора, као и да ће нова влада бити формирана у законском року.

 

Вучић је поручио да нико од чланова владе неће ићи на одмор јер их све очекује озбиљан рад за Србију.